Utskottsansökan våren 2022

Vill du vara med och bidra till sektionen, träffa massor av nya människor och samtidigt ha väldigt kul? Då har du kommit helt rätt! På denna sida samlar vi information om alla rekryterande utskott samt länkar till ansökan.

Om du lyckas komma med i något av dessa utskott blir du sektionsaktiv. Detta innebär att du, förutom att bidra till vår verksamhet, får vara med på tre väldigt roliga evenemang under året som endast är för oss ca. 200 studenter som är sektionsaktiva.

Ansökningsperioden pågår den 2-15 maj kl 23:59.

Vill du istället nominera någon till ett utskott får du gärna skicka iväg ett mail till utskottets ordförande med en motivering samt relevanta kontaktuppgifter till personen du nominerar.

AktU

Aktivitetsutskottet ansvarar för att fylla studentlivet med roliga aktiviteter för att stärka gemenskapen mellan oss på sektionen men även bara ha superskojsiga häng med AktU och andra aktivitetsintresserade. AktU är bland de utskott som håller i flest event vilket är varför vi söker folk som har ett starkt intresse av att planera små som stora event och är redo att få oförglömliga minnen från studietiden. Några event som vi har bedrivit tidigare är allt från veckoenlig fotboll och innebandy till att hålla i fulsittningar och hjälpa andra utskott med att bedriva aktiviteter. Just nu söker vi 4 taggade människor som vill dela glädjen av ett lyckat event.

De poster vi söker nu är Mat och Kiosk, Tryck och PR, Fotbollsansvarig, och  Innebandyansvarig. Om du är nyfiken på vad posterna innebär så finns det mer info i formuläret nedan. 

https://forms.gle/67TYtsnRQohve8ZC6

Alumni

Alumniutskottet främjar kontakten mellan D-sektionens studenter och före detta studenter (alumner)! Detta görs genom att hålla olika typer av event såsom lunchföreläsningar med gamla studenter eller afterwork-pubar där D-studenter kan mingla med alumner. Dessutom håller Alumniutskottet i Generationssittningen, ett evenemang för alla tidigare och nuvarande förtroendevalda på sektionen.

TIll alumni söker vi en vice ordförande, en AW-ansvarig, en Föreläsningsansvarig, en Sittningsansvarig, en Tryck & PR och en Skugga Alumn-ansvarig! Alla dessa poster kan ni läsa mer om och söka i ansökningsformuläret nedan:

https://forms.gle/s72A3mXysSNwT2We8

D20 gruppledare

D20 gruppledare

D20 är Eventutskottets nyaste grupp, och är i praktiken väldigt lik AktU, förutom att de lägger allt fokus på allting rollspel. Eftersom gruppen är väldigt ung har de inte mycket historia eller förväntningar bakom sig, så det finns många möjligheter för att sätta sin egen prägel på gruppen ifall man har specifika ambitioner för en rollspelsförening.

Som gruppledare för D20 är det ditt ansvar att välja in resten av gruppen, leda dem under verksamhetsåret, och se till att arbetet blir gjort. Du kommer behöva planera gruppens möten, hålla kontakten utåt, och vara beredd på att hjälpa till om någon i gruppen känner sig överbelastad. Som gruppledare är det positivt om du är strukturerad, kan delegera arbete till andra, och tål att ta kritik på ett bra sätt.

För frågor kan du kontakta Michelle Krejci på michelle.krejci@d-sektionen.se, eller Erik Halvarsson på aktivitetshanterare@d-sektionen.se

https://forms.gle/qrmPrejTKweiUG4N8

D-LAN projektledare

På vårterminen håller D-LAN i LiUs och Östergötlands största LAN, vilket alltid varit populärt på sektionen, särskilt nu när restriktionerna förhoppningsvis är borta för förutsebar framtid!

Som projektledare för D-LAN är det ditt ansvar att välja in resten av gruppen, leda dem under verksamhetsåret, och se till att arbetet blir gjort. Du kommer behöva planera gruppens möten, hålla kontakten utåt, och vara beredd på att hjälpa till om någon i gruppen känner sig överbelastad. Som projektledare är det positivt om du är strukturerad, kan delegera arbete till andra, och tål att ta kritik på ett bra sätt. För D-LAN är det extra viktigt att projektledaren fortfarande klarar av att vara en bra ledare när man arbetar med för lite sömn, då det kommer bli långa nätter under LAN:et.

För frågor kan du kontakta Robin Boregrim på projektledare@d-lan.se, eller Erik Halvarsson på aktivitetshanterare@d-sektionen.se

https://forms.gle/iwq5m2wQJxULs6xs6

InfU

Infoutskottet ansvarar för att sektionens medlemmar får information om vad som händer på sektionen. Till detta använder vi så klart alla moderna verktyg som finns till vårt förfogande, inklusive lite äldre, men ack så användbara verktyg. Vi har även hand om att sektionens hemsida hålls uppdaterad och relevant, samt skriver daxRedaxsidorna i LiTHanian.

Innan sommaren är föhoppningen att tillsätta en Art Director samt en redaktör.

Det går att läsa lite mer om dessa poster i ansökningsformuläret nedan.

https://forms.gle/cAmpEdM657JJvmRPA

NärU

Näringslivsutskottet jobbar huvudsakligen med att främja samarbetet mellan sektionen och näringslivet, men även för att tjäna pengar för sektionen. Detta är genom att hålla i diverse företagsevent, lunchföreläsningar, samt genom att lägga upp annonser.

Vid detta tillfälle söker vi en internansvarig samt en pubansvarig. Postbeskrivningar finns i anmälningsformuläret:

https://forms.gle/rENEUWVadVTgEDVj7

MafU

Den extrainsatta ansökningsperioden för att söka till Marknadsföringsutskottets Ordförande som sattes vakant på Vårmötet 2022 är nu öppen!! Känner du att posten skulle passa dig bra, sök! Eller du kanske vet någon som skulle passa bra på posten, nominera hen!

https://forms.gle/xFKsqrCjs3eYgcsZ7

Valberedningen

För att sektionen ska fungera så väl som den gör krävs det att vi har duktiga sektionsaktiva som för sektionen framåt. Det är Valberedningens uppdrag att söka kandidater till sektionens förtroendeposter för att sedan intervjua dessa och slutligen nominera de som de finner mest lämpliga för var och en av posterna inför sektionens höst-, vinter- och vårmöten.

https://forms.gle/JfNvUzazQE4iZav37

WebbU

Det nalkas verksamhetsår 22/23 och då har WebbU helt nya och storslagna projekt planerade. Men för att genomföra dessa kommer det att behövas programmerings-intresserade och engagerade personer.

Att vara med i WebbU innebär att man ägnar sig åt webbutveckling i grupp 3-6 timmar i veckan, där man utvecklar och underhåller system och tjänster som används aktivt inom sektionen.

Detta verksamhetsår söker vi fyra st Utvecklare, en Adminutvecklare, en Backendutvecklare och en Underhållsutvecklare. Vad dessa poster innebär kan ni läsa mer om i ansökningsformuläret.

https://forms.gle/8b9pitJHLfXsFebi9

Werkmästeriet

Werkmästeriet är de som tar hand om sektionens inventarier och lokaler. Det är vi som ser till att det finns kaffe att brygga i Netlight, att Configura inte fylls av pärmar och att Kianu Revs & Nikola FleXa rullar. Utöver det så ansvarar Werkmästeriet även för att märkesbacken blir målad och att ovvar säljs till nollan. Och skäller ut de som inte följer våra finfina regler kring uthyrning och logistik! 

Innan sommaren är förhoppningen att kunna tillsätta två poster, VägWerk och KraftWerk. Dessa poster kan ni läsa mer om och söka i ansökningsformuläret nedan: 

Sök D-sektionens enda Mästeri!
https://forms.gle/Fgaxym3DQh1NoWJn6

Lämna ett svar