Utskottsansökan

Vad kul att du hittade hit! Här kan du söka till de utskott som du skulle vilja vara med i under läsåret 17/18. Nedan följer några meddelanden från utskottens ordföranden med lite information om deras utskott. Observera att vissa utskott har valt att ha egna ansökningsformulär, och att dessa då framkommer i texterna. För att använda det allmänna formuläret krävs att du är inloggad på hemsidan.

Aktivitetsutskottet

AktU är D-sektionens aktivitetsutskott och anordnar en mängd olika roliga evenemang för alla sektionens medlemmar. Vårt basutbud inkluderar fotboll- samt innebandypass varje vecka, brädspelskväll varannan måndag, och en kul D-sektionsresa någon gång under läsåret. Utöver detta arrangerar vi sittningar såsom halvtidssittningen π-balen för sektionens treor tillsammans med Bi6 och Y6, samt andra återkommande evenemang som Singstar/Guitar Hero på [hg], retrospelkvällar m.m. Vill du vara med och anordna evenemang och förverkliga just din idé på vad som vore kul att göra? Sök AktU 17/18!

Vi är alltid öppna för nya spännande idéer, det viktigaste är att du är taggad på att skapa roliga evenemang för alla och gillar att ha kul! Som del av AktU blir du förstås också sektionsaktiv, vilket innebär att du får vara med på en massa roliga event både tillsammans med oss internt och med resten av sektionen.

Alumniutskottet

Vet du vad du kan bli efter utbildningen? Vill du få en bättre inblick i vad andra som pluggat på sektionen gör idag? Vill du vara med och skapa kontakt med gamla studenter samt arrangera event tillsammans med dessa? Vill du ha ett roligare år? Vill du få fika (ibland)*? Då ska du söka alumniutskottet!

*oftast inte

D-LAN

Tycker du spel och lan är kul eller gillar du bara att vara med och hålla ett häftigt event som råkar vara universitetets största LAN? Sök då till D-LAN projektgruppen! Var med och lyft eventet till nästa nivå och hjälp sektionen att sätta ytterligare en prägel på campus.

Följande poster söks:

  • Webb
  • Tryck
  • Spons&PR
  • Nätwerk
  • Intendent & el
  • Överdomare

Ansökan och postbeskrivningar finnes här: https://goo.gl/forms/KnvBcvFKwIw0Zxs73

Frågor skickas till thomas.annerfeldt@gmail.com

Marknadsföringsutskottet

Marknadsföringsutskottet marknadsför D-sektionen och även LiU för gymnasieelever genom att stå på olika mässor, besöka klassrum och ordna så att studenter på D-sektionen kan få hemmissionera. Vi söker just nu en extra person till vårt utskott.

Näringslivsutskottet

Brinner du för affärer och att arrangera events? Vill du hjälpa företag att komma i kontakt med oss glödheta datastudenter? Sätt då en fjäder i din hatt på CV:t och gå med i Näringslivsutskottet!

Som medlem i Näringslivsutskottet kommer du utveckla värdefulla relationer med företag både för sektionen, dess medlemmar och dig själv. Vårt mål är att visa upp alla möjliga karriärsvägar en student på Datateknologsektionen kan ta genom ett brett utbud av företagskontakter och event som ger ett mervärde för både studenter och företag. Vi är taggade, är du?

Ansök här.

Pubutskottet

Pubutskottet rekryterar!
Gillar du mat, dryck och att ha kul? Då är D-sektionens solklart bästa pubutskott perfekt för dig! PubU anordnar pub för sektionens medlemmar en gång i månaden, vi siktar alltid på att leverera god mat och ett brett dryckesutbud. Om du är intresserad av att bli medlem i PubU så svara på nedanstående frågor i din ansökan:
1. Vem är du?
2. Vad intresserar dig mest med pubutskottet?
3. Vad är ditt bästa/konstigaste köksverktyg och varför?
Om du ansökt tidigare och fortfarande är intresserad är du självklart välkommen att söka igen!

Valberedningen

Valberedningen är ett oberoende organ inom sektionen som i uppgift har har att nominera lämpliga kandidater till Datateknologsektionens förtroendeposter inför höst-, vinter-, och vårmötet.
Vill du som omväxling sitta på andra sidan under en intervju? Är du nyfiken på att veta hur alla engagemang inom sektionen fungerar och få en unik inblick i alla poster, vad de gör och vad som krävs? Vill du vara med och när kandidater för viktiga poster gallras och intervjuas? Då är Valberedningen något för dig.

För mer information eller om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Rosanne Rabin, Ordförande för Valberedningen 17/18, på: val@d-sektionen.se

Webbutskottet

Sugen på att både hjälpa sektionen och lära dig superrelevanta saker som ser skitbra ut på CV:t? Då har du kommit rätt! I WebbU finns plats för de flesta, så länge man är sugen på att lära sig något nytt och vill lägga ner lite tid på det. WebbU ansvarar för en hel del saker; hemsidan, julkalendern, fotograferingen, röstningssystemet, bilbokningen, etc. Låter något av det intressant ska du inte tveka på att ansöka! Nämn gärna vilka programmeringsspråk du är kunnig inom i din ansökan.

Werkmästeriet

Nu öppnar rekryteringen till werkmästeriet, sektionens werkligaste utskott! Intendenten söker fyra taggade personer som vill ha ett alldeles otroligt kul år! Ansöker gör du på https://goo.gl/forms/zgFMfzM63bgRgiIr1 och där finns även mer detaljerad information om de olika posterna.

Fristående ansökningar

Här kommer en liten ”recap” av de utskott som har valt att ha egna ansökningsformulär. Finns inte utskottet/utskotten som du är intresserad av med i denna lista så finns det med i ”Ansök nedan”-formuläret, som du behöver logga in för att för att se.

Ansök till DLAN här.

Ansök till NärU här.

Ansök till WerkM här.

OBS: Saknas utskott som du är intresserad av? Logga in på sidan för att se det allmänna formuläret nedan.

Ansök nedan

Vänligen logga in på hemsidan för att söka utskott.