Sök utskott hösten 2023

Vill du vara med och bidra till sektionen, träffa massor av nya människor och samtidigt ha väldigt kul? Då har du kommit helt rätt! På denna sida samlar vi information om alla rekryterande utskott samt länkar till ansökan.

Ansökan för förtroendevalda poster samt utskottsposter stänger 25/9.

Om du lyckas komma med i något av dessa utskott blir du sektionsaktiv. Detta innebär att du, förutom att bidra till vår verksamhet, får vara med på tre väldigt roliga evenemang under året som endast är för oss ca. 200 studenter som är sektionsaktiva.

Besked om du kommit med i ett utskott kommer senast 1/10.

Vill du istället nominera någon till ett utskott får du gärna skicka iväg ett mail till utskottets ordförande med en motivering samt relevanta kontaktuppgifter till personen du nominerar.

Förtroendevalda poster

Infochef

Som infochef är man ordförande för infoutskottet och ser till att föra vidare info till sektionen, både om sektionsaktiviteter samt utomstående aktiviteter. Infoutskottet ansvarar även för den årliga sektionsfotograferingen och kan även hjälpa till att fota på olika event. Du ansvarar även för sektionens sidor i LiTHanian. LiTHanian är en tidning som skickas ut 4-5 gånger om året till medlemmar i LinTek och här har sektionen en sida med blandad information. Som Infochef har du stor valfrihet att välja vad du önskar ha med i denna tidning. Utöver detta finns stora möjligheter att starta nya projekt för infoutskottet.

https://forms.gle/91NhKDW1zfZ2HWGP8

Näringslivsansvarig

Som näringslivsansvarig är du ordförande för näringslivsutskottet och ansvarig för kontakten mellan sektionen och företag. Du och ditt utskott kommer att anordna företagskvällar, sälja platsannonser på hemsidan m.m. Under ditt år som NärA kommer du knyta värdefulla företagskontakter och förhandla med företag.

https://forms.gle/91NhKDW1zfZ2HWGP8

Studienämndsordsförande Master

Som studienämndsordförande är du ansvarig för studiebevakningen på programmet. Arbetet består i att driva studienämnden, främst genom att samordna kursutvärderingar, samt att representera sektionens studenter i Programplanegruppen (PPG), Linteks utbildningsutskott och vår programnämnd (programnämnden för data- och medieteknik, PDM). 

Detta är posten för dig som är intresserad av utbildningsfrågor och vill vara med och påverka utseendet på din utbildning. Det är en mycket viktigt post för kvalitetsarbetet och du kommer ha möjlighet att knyta många kontakter.

https://forms.gle/91NhKDW1zfZ2HWGP8

Utskottsposter

MafU

Marknadsföringsutskottet ansvarar för att marknadsföra D-sektionen till framtida studenter.

Det är vi som är D-sektionen ansikte utåt på mässor och som arrangerar hemmissioneringen på D-sektionen. Varje år håller även marknadsföringsutskottet i event D-Tour som är ett event där vi bjuder in gymnasiestudenter för att få uppleva campus.

Vid detta tillfälle är det följande poster som söks.

  • D-Tour: Projektledare
  • D-Tour: Boende- och logistikansvarig
  • Skolkontakt
  • Aktivitetsansvarig (2 st)

Mer information om posterna och kontaktinformation till Marknadsföringsutskottet ordförande Oscar Karlsson finns i formuläret nedan.

https://forms.gle/atqD26Z4yCaCCyc77

NärU

Näringslivsutskottets främsta uppgift är att sköta kontakten och samarbetet mellan sektionen och näringslivet. Det är vi som ansvarar för att vårda och utveckla kontakten mellan studenterna på sektionen mot våra samarbetspartners. Dessutom så jobbar utskottet med att hålla i diverse företagsevent samt marknadsföring till sektionen t.ex lunchföreläsningar och sponsrade pubar. Om du vill vara med och jobba för att bibehålla datateknologsektionens goda kontakt med teknikföretagen så ska du söka NärU!

Anmälan finns i formuläret nedan.

https://forms.gle/N2SnKXdoSsEK28sk6

AktU

D-sektionens aktivitetsutskott ansvarar för att förgylla studietiden med roliga event och supergött häng som är till för alla på sektionen för att stärka gemenskapen mellan oss och se till att det alltid finns något kul att hitta på. AktU håller i väldigt många event under året vilket är varför vi söker folk som brinner för att planera och anordna event och som tycker det är kul att komma på nya, roliga idéer till aktiviteter. 

Några event som vi har bedrivit tidigare är bland annat innebandy varje vecka, flera brädspelskvällar, filmkvällar, en äggjakt och en energidrycksprovning. Vi håller även i en fulsittning och finsittning. Just nu söker vi 4 taggade personer som vill dela glädjen av ett lyckat event och vara en del av ett skönt gäng!

De poster vi söker nu är Brädspelsansvarig, Tryck & PR och två Allt-i-allo! Om du är nyfiken på vad posterna innebär så finns det mer info i formuläret nedan. Hoppas vi ses på intervju!

https://forms.gle/Bi688MPujwBxPMuN6

D-LAN

Varje år arrangerar D-LAN Östergötlands största LAN-event under våren med över 150 besökare! Nytt för i år är att D-LAN även ska hålla en online turnering, D-WAN, innan LANet där ett flertal andra universitet kommer och tävlar. 

D-LAN består av en projektgrupp på 8 medlemmar, där hälften väljs in innan sommaren och den andra hälften väljs in nu på hösten.
De poster vi söker just nu är:

  • ElWerk
  • NätWerk
  • Personal & Event
  • Stream & Turnering

Om du är taggad på att arrangera grymma event med en härlig grupp finner du mer info om posterna i ansökan nedan:

https://forms.gle/jMRTQoc8AGmwRhH4A

D20

Vill du leva med vetskapen att om det var 1980 så du hade blivit anklagad för att tillbe djävulen om du var med i detta utskott? Då är D20 för dig! Vi är d-sektionens rollspelsutskott och anordnar event och aktiviteter runt detta. Tidigare år har vi arrangerat saker så som One-Shot kvällar, D20 tavern och nybörjar-kvällar och även deltagit på större event såsom LinCon! 

Vi arbetar för att skapa gemenskap mellan, och roliga upplevelser för, alla på sektionen genom att introducera studenter till, eller hjälpa redan erfarna med det otroligt roliga som rollspel har att erbjuda. För att göra detta söker vi i D20 posterna två Tryck & PR, en Werk, en Gm-Ansvarig, och en Eventansvarig.

Om detta känns som om det kan vara något för dig, läs mer på om vad de olika posterna innebär och skicka in en ansökan på:

https://forms.gle/cW2ChjoWmrreRe6S9

Werk

Är du taggad på att lämna datorn lite och istället bära runt på lite grejer eller kanske köra Teslan till biltvätten? Då borde du söka till Werk! Det kommer bli kul! Werkmästeriet är de som tar hand om sektionens inventarier och lokaler. Det är vi som ser till att det finns kaffe att brygga i Netlight, att Kontoret och Configura inte fylls av pärmar och att Kianu Revs & Nikola FleXa rullar.

Utskottet består just nu av 4 personer och nu under hösten vill vi bli fler och rekryterar därför posten Tullwerk vars uppgift är att ha hand om material och inventarier i våra förråd.

Sök D-sektionens enda Mästeri! 

Här är ansökningsformuläret:

https://forms.gle/kmQW6Djpo9X6VVFZ7

Pubu

Gillar du mat, dryck och att ha kul? Då är PubU solklart D-sektionens bästa utskott för dig! PubU anordnar pub för sektionens medlemmar en gång i månaden, vi samlas då för att laga mat och hänga i Gasquen under en dag. Vi siktar alltid på att leverera god mat, ett brett dryckesutbud och ett gött häng för alla som kommer.

Vi kör inte riktigt med poster (fast vi kanske har typ 3 beroende på vem man frågar) så vi söker helt enkelt fler händer & fötter i köket. Sök genom formuläret nedan vetja.

https://forms.gle/dXf91cFuoUnFiiFL8