Intendent

Beskriv dig själv samt Intendentens uppgifter

Hejsan, Linnéa heter jag och är 24 år gammal student som pluggar (typ) sista året på D. Rollen som Intendent innebär att man ansvar över allt kring logistik och transport på sektionen, dvs. våra bilar, förråd och allt inventarie som finns i de, och sektionsrummen. Utöver det så ser vi till att märkesbacken blir vackert målat av D-sektionen varje år och att de nya studenterna får ovvar att inviga.

Vad fick dig att söka Intendentens?

Jag sökte posten då jag tycker att det är roligt att vara involverad i sektionen, och som Intendent får man kontakt med alla delar på sektionen och får en god inblick i verksamheten. Utöver det så älskar jag att skälla ut folk när de ställer Teslan på fel parkeringsplats.

Vad har varit det roligaste med att vara Intendentens?

Det roligaste i år har varit projektet kring de nya sektionsrummen och att vi fick ganska fria tyglar med de. Såklart har det också varit roligt att välja ut och hänga med en riktigt härlig grupp!

Behöver man någon tidigare erfarenhet för att vara Intendentens

Det kan vara bra att tidigare ha varit sektionsaktiv och veta hur sektionen fungerar. Det är mycket regler och struktur att hålla koll på som Intendent så har man varit aktiv innan så underlättar det en hel del.

Lämna ett svar