Intervju med Aktivitetskassören

Bling bling, allihopa, här kommer en intervju med Aktivitetskassören!

Är du intresserad av denna post? Se dessa länkar för att söka eller nominera någon du tror skulle passa:

Ansökan
Nominering

Ansökan och nomineringar stänger 2 april.


Vem är du?

Mitt namn är Hampus Tönnies och jag pluggar 2:a året på mjukvaruteknik. Kommer ursprungligen från de djupa skogarna i Småland där en liten by Myresjö finns. Mina största intressen är såklart allt som har med datorer att göra, men på fritiden spenderar jag gärna min tid på att träna eller ha det roligt med vänner. På campus hittar man mig säkrast i Nettan, Studenthuset eller djupt inne B-Huset!

Kan du ge en kort sammanfattning vad AktU gör?

AktU är det utskott som ser till att D-sektionens alla medlemmar har något roligt att hitta på för att bryta den tråkiga vardagen. Vi anordnar en rad olika aktiviteter, både aktiviteter som vi själva känner att vi vill genomföra, men även aktiviteter som sektionen har förslag på. Fotboll och innebandy är exempel på aktiviteter som vi genomför varje vecka. 

Vad innebär det att vara aktivitetskassör?

Posten som Aktivitetskassör innebär att du får engagera dig i massa olika aktiviteter som utskottet håller i eller stödjer. Du kommer att ta hand om ekonomin för både Aktivitetsgruppen och D-LAN, vilket innebär att du kommer få vara en del i båda dessa gruppers arbete under året. Posten innebär att du kommer att få budgetera, fakturera och även bokföra utskottets ekonomi. Du kommer att få arbeta med många olika personer och delta på en hel del lunchmöten varje vecka. 

Vad har varit roligast?

Det roligaste som har skett under mitt år som Aktivitetskassör är bland annat när vi anordnade Laserdome för sektionen med Aktivitetsgruppen. Som kassör fick man då gå in och visa hur man spelar ordentligt, haha. Även D-LAN var jag en del av som kassör, vilket också var ett otroligt roligt event, men framförallt så har det roligaste under året varit att få jobba med den fantastiska gruppen som man tillhör i AktU.

Hur känns det att få lämna över postarbetet till din bebis?

Det känns riktigt bra att få lämna vidare stafettpinnen till min bebis. Ska bli riktigt roligt att se en riktigt taggad bebis ta posten vidare och jobba för att genomföra nya och spännande aktiviteter.

Vad skulle du säga till någon som är osäker på att söka aktivitetskassör?

Du som har intresse för Ekonomi och gärna vill lära dig mer inom det ska absolut söka. Sedan även att du har intresse för att vara med och anordna en stor varietet av aktiviteter för sektionens medlemmar. Du behöver inte känna dig osäker över att du inte har några tidigare erfarenheter för du kommer att lära dig precis allt som du behöver för att klara av din post under tiden. 

Något att tillägga?

Bli min bebis! Du kommer ha ett riktigt roligt år framför dig där du kommer lära känna massa härliga människor och skaffa dig nya erfarenheter.

Hur mycket skulle du betala för att få en bebis?

En otroligt stor summa, men allt beror ju på hur mycket man kan äska för det så klart!


Tycker du posten låter som något för dig, eller kanske för någon du känner? Se dessa länkar för att söka eller nominera någon du tror skulle passa:

Ansökan
Nominering

Ansökan och nomineringar stänger 2 april.

Lämna ett svar