Intervju med Donnas ordförande

Vi lämnar nu styret ett tag och hoppar över till ett helt annat utskott, nämligen D-sektionens damförening Donna! Dagens intervjuer är med Donnas ordförande (även känd som Primadonna) och kassör, först ut är PrimaDonnan Elin Frankell!

Länkar för ansökan och nominering till samtliga poster hittas här.

Vem är du?

Heter Elin och är 24 år gammal! Går D3 så kandidaten är runt hörnet. Utöver Donna är jag med i D-band som sångare och gillar att läsa.

Berätta lite mer om posten som Primadonna.

Som PrimaDonna är jag ordförande för Donna, alltså är det jag som har en allmän koll på vad alla gör och ska göra. Jag ser mig själv som ett bollplank för de andra tjejerna samt en inhoppare när de behöver det.

Vad har varit roligast att göra som Primadonna?

Det roligaste har ju varit att lära känna de andra tjejerna samt pusha mig själv. Utan resten av Donna hade inte året varit i närheten av lika kul, vi har gjort vårt absolut bästa och har massa roliga planer för våren också!

Behöver man ha några erfarenheter för att söka Primadonna?

Jag skulle inte säga att du behöver någon speciell erfarenhet, det främsta som behövs är en stark vilja! Jag hade varit sektionsaktiv innan vilket jag tyckte hjälpte, men man kommer utvecklas med posten när man lär känna vilket gäng man har.

Vem ska söka Primadonna?

Någon som vill ta den ledande rollen i ett gäng och pusha alla framåt för att göra sitt bästa. Sen ska man ju, såklart, vilja främja samhörigheten för tjejer samt icke-binära på sektionen :slightly_smiling_face:

Något mer att tillägga?

Känner du dig tveksam att söka pga att rollen som PrimaDonna verkar läskig så släng iväg ett meddelande till mig! Jag kommer även hjälpa den nya PrimaDonnan så mycket personen själv vill så man slängs inte in i något ensam heller.

Lämna ett svar