Intervju med Intendenten

Hej hej sektionen!

Ni har väl inte missat att ansökan till de förtroendeposter som väljs ut under vårmötet stänger nu på söndag (21/3)?

För att alla sektionsmedlemmar ska få en tydligare inblick i vad varje post håller på med har en massa viktiga frågor skickats ut till de personer som sitter på posterna nu. Tvivla inte att söka om du tycker att en post verkar intressant, länkar för ansökan hittar du här!

Om du vill veta lite mer om någon särskild post så är denna intervjuserie något för dig!

Först ut är sektionens Intendent Michelle Krejci!


Vem är du?

Hej! Jag heter Michelle Krejci och pluggar D3. Jag spenderar min fritid med att spela Dungeons and Dragons och engagera mig både i och utanför sektionen. Som ni kanske insett sitter jag just nu som Intendent men jag är även IT-ansvarig i Studentorkesterfestivalen. 

Berätta lite mer om posten som Intendent.

Posten som Intendent går i det stora hela ut på att sätta ihop ett gött gäng med folk som är villiga lämna sina skrivbord lite då och då för att bära ovvar, laga bilar, hota folk som inte städar sektionsrummen osv. Man ska ha en övergripande koll på alla ansvarsområden för att kunna svara på de flesta frågor och annars veta vart någonstans man ska peka. Ansvarsområdena jag då pratar om är sektionens rum, förråd och bil samt lite diverse hyrbara saker i Werks ägo, t.ex. tält. 

Vad har varit roligast att göra som Intendent?

Jag tror att det roligaste med att vara Intendent var sista dagen efter att vi sålt ovvar och kunde ta ut våra aggressioner genom att kasta lådorna med ovvarna ner för trappan till B23.  
Men rent allmänt tycker jag våra möten där man kan få prata med alla i gänget har varit bland det bästa, speciellt i dessa tider. 

Behöver man ha några erfarenheter för att söka Intendent?

Jag skulle säga att man behöver ha en bra överblick över sektionsverksamheten, eller om man inte har det vara väldigt villig att lägga ner tiden som krävs för att skaffa sig den. 

Vem ska söka Intendent?

Någon som gillar att använda kroppen lite då och då och inte är rädd för grovgöra. Man bör även vara organiserad, det bli svårt att hålla reda på alla delar av Werksamheten om man inte har förmågan att strukturera upp allt.

Något mer att tillägga?

Att vara Intendent är en otroligt givande post och jag rekommenderar verkligen alla som har en gnutta planeringsförmåga att söka! Det blir kul!

Lämna ett svar