Intervju med Kassör/Vice projektledare för LINK

Nu är det dags för den tidigare utlovade intervjun med LINK:s kassör tillika vice projektledare, det vill säga Erik Nordell!

Länkar för ansökan och nominering till samtliga poster hittas här.

Vem är du?

Mitt namn är Erik Nordell, pluggar IT2 och mina fritidsintressen inkluderar allt från datorer till gitarr/musik till matlagning.

Berätta lite mer om posten som LINK kassör/vice projektledare.

Posten Kassör/Vice PL är precis som namnet antyder lite tvådelad, vilket gör det till en lärorik post som ger en mycket ansvar och erfarenhet. Som kassör är man ytterst ansvarig för ekonomin inom LINK, vilket innebär att man sköter bokföring, budgetering etc samt håller allmänt koll på det ekonomiska läget. Vice PL innebär att hjäpa/vara extra stöd för projektledaren i utförandet av den rollen, vilket kan innebära att bolla olika idéer, diskutera planering samt vara redo att hjälpa till i situationer där projektledaren inte kan närvara.

Vad har varit roligast att göra som LINK kassör/vice projektledare?

Det som har varit roligast har varit att få utföra LINK har varit att få sammarbeta med alla andra inom kommittén för att skapa årets LINK. Utskottet består ju av hela 28 personer från LiUs alla Data och IT-utbildningar, vilket innebär att man lär känna andra personer från t.ex I, Y, Ling, Saks, KogVet etc. Sen gillar jag också att lära mig nya saker vilket jag definitivt gjort under min tid som kassör/Vice PL.

Behöver man ha några erfarenheter för att söka LINK kassör/vice projektledare?

Att ha tidigare erfarenhet är aldrig fel men det är absolut inte ett behov/krav för att söka posten. Jag hade inte någon särskild erfarenhet när jag sökte, och så länge man har motivationen och viljan att lära sig kan man klara det galant.

Vem ska söka LINK kassör/vice projektledare? 

Man borde söka till LINK kassör/vice PL om man vill ha en ansvarsfull och lärorik post som får en att växa som person, samt om man vill träffa andra personer. Sen kan det vara en bonus om man är intresserad av projektledning, ekonomi eller helt enkelt vill ha ett extra plus i kanten på CV:t.

Något mer att tillägga?

Söksöksök, det blir jättekul, och såklart tagga LINK 2021 :tada:

Lämna ett svar