Intervju med Näringslivsansvarig

Vad vore en onsdagsafton utan en härlig intervju? Kvällens intervju är med Näringslivsansvarige Oliver Börjesson!

Sök posten Näringslivsansvarig, eller någon annan av de poster som ska tillsättas under vårmötet här.


Vem är du?

Hej, mitt namn är Oliver Börjesson och studerar mitt andra år på IT. När jag inte studerar så är jag en frekvent besökare på golfbanan och försöker även tillbringa så mycket tid som det går i skidbacken.

Berätta lite mer om posten som Näringslivsansvarig.

Att vara näringslivsansvarig är något kul, engagerande och utmanande. Posten innebär att man agerar mellanhand mellan sektionen och företag vilket innebär att man regelbundet har kontakt med stora företag och får bistå med de tjänster som sektionen erbjuder. Tillsammans med sitt utskott planerar man även olika event som ska hållas tillsammans med företagen och ofta lämnas det utrymme för kreativitet kring eventen.

Vad har varit roligast att göra som Näringslivsansvarig?

Det roligaste med att vara näringslivsansvarig är att man får större insikt i både sektionens och företagens verksamhet samt att man känner att man bidrar till sektionen.

Behöver man ha några erfarenheter för att söka Näringslivsansvarig?

Jag tror inte man behöver ha några speciella erfarenheter. Med det sagt så tror jag att man behöver en viss nivå av professionalism och engagemang för att sköta posten så bra som möjligt. Jag tror även att det är en bra förmåga att vara strukturerad då det ofta finns ganska många bollar i luften samtidigt.

Vem ska söka Näringslivsansvarig?

Jag tror att det finns många personer som kan passa på posten. Mycket kommer man lära sig i början av sin period som näringslivsansvarig. Det viktigaste tror jag är att man har ett inre driv och att man vill vara med och ta fram, planera och strukturera näringslivsutskottet för verksamhetsåret 21/22.

Lämna ett svar