Knip de sista platserna i Infoutskottet, Festkommitén, Webbgruppen och Alumniutskottet!

Det finns fortfarande möjlighet att söka platser i några av våra utskott! Det är en ypperlig chans att få vara med och bidra till sektionen samtidigt som du själv utvecklas och får träffa nya människor! Dessutom så finns det andra fördelar med att vara aktiv, så som att man får gå på fester för alla engagerade i sektionen. Så missa inte detta!

De utskott som söker är Infoskottet, Festkommitén, Webbgruppen och Alumniutskottet. Läs mer om vilka roller de söker här nedanför!


Infochef

Gillar du att arbeta med sociala medier, fotografering eller bara är allmänt intresserad att komma på kul grejer man kan göra för att locka våra medlemmar att engagera sig i sektionen och det vi gör? Då bör Infoutskottet passa dig som handen i handsken!

Infoutskottet är ansvarig för att marknadsföra och informera kring sektionens verksamhet mot medlemmarna. Varje vecka skickas ett infomail ut med information om närliggande evenemang och händelser. Utskottet skapar och hanterar också innehåll till sektionens sociala medier (FacebookInstagram), sektionens årliga julkalender som sätts ihop av oss tillsammans med många utskott, föreningar och företag, samt håller i sektionsfotograferingen. Vi hjälper också våra utskott med PR och tryck vid behov.

Som infochef så får du förmånen att driva detta utskott och det arbete som de håller på med. Det är bra möjlighet till att få hjälpa sektionen att synas i diverse kanaler. En riktig topproll!

Är du intresserad eller har frågor?
I sådana fall kan du kontakta
Vilhelm Melkstam (Sekreterare)
sekreterare@d-sektionen.se


Spons Festkommitén

D-sektionen fyller hela 45 år gammal 2021 och detta är självklart någonting som skall firas! Hur vi ska fira detta, ja det kan du bli en del av att bestämma!

Vill du slänga upp ett gigantiskt monument i märkesbacken? Hålla en fet sittning? Arra en riktigt nice fest? Eller hitta på något helt nytt spektakel sektionen aldrig tidigare skådat? Ta då chansen och sök Festkommittén!

Festkommittén består just nu utav
Festgeneral: Kimberley Andersson
Kassör/Vice: Yen Dinh
Arkeolog/Tomb Raider: Mattias Salo
Sittning: Anna Larsson
Tryck: Maya Fogelberg
PR: Oscar Bergman

Vi söker nu en sponsansvarig att bli en del av gänget, låter det som något DU är intresserad av? Tveka inte att söka!

Är du intresserad eller har frågor?
I sådana fall kan du kontakta
Kimberley Andersson
festgeneral-2020@d-sektionen.se


Alumniutskottet

Alumniutskottet ordnar aktiviteter som pubar, sittningar och föreläsningar för att hålla kontakten med sektionens alumner (före detta studenter på D-sektionen). Syftet är att hjälpa studenter på D-sektionen kunna få en bild av hur det är att vara alumn och hur sektionen såg ut förr, men även låta alumner få uppleva lite av studentlivet igen och se hur sektionen har utvecklats.

Alumniutskottet söker flertalet roller, så det finns säkert någon som passar dig utmärkt! Missa inte att söka!

Blogg & marknadsföring: Blogg & marknadsföring har i uppgift att sköta alumnibloggen samt marknadsföra utskottets event. Posten har ansvar för att texter skrivs till event.
Föreläsningsansvarig: Föreläsningsansvarig har i uppgift att anordna lunchföreläsningar med alumner.
Pubansvarig: Pubansvarig har i uppgift att anordna alumnipubar där alumner och studenter får mingla tillsammans. 
Sittningsansvarig: Sittningsansvarig har i uppgift att organisera och delegera arbete för Generationssittningen.
Skugga alumn: Skugga alumn har i ansvar att para ihop studenter med alumner, där studenten får följa alumnen under en arbetsdag.

Tveka inte att söka om någon av posterna låter intressant!

Är du intresserad eller har frågor?
I sådana fall kan du kontakta
Cajsa Wargren
alumni@d-sektionen.se


Webbgruppen

Är du intresserad av webbutveckling och vill utveckla dina kunskaper med moderna teknologier?

Webbgruppen gör alla möjliga olika projekt som har med kod och D-sektionen att göra. Vårt största fokus i nuläget ligger i att utveckla vidare sektionens webbplatser. I nuläget arbetar vi främst med Django (Python) och React (Javascript), men har flera mindre projekt som använder andra teknologier.

Som medlem i webbgruppen förväntas man delta på våra kodstugor där vi träffas och programmerar en kväll (~3 timmar) i veckan under terminstid (dag väljer vi gemensamt). Utöver dessa tillfällen är det även uppskattat om man lägger någon ledig timme på arbetet ibland då man har tid över.

Tveka inte att söka om någon av posterna låter intressant!

Är du intresserad eller har frågor?
I sådana fall kan du kontakta
Max Skanvik (Webmaster)
max.skanvik@d-sektionen.se


Missa inte att söka någon av dessa roller! Det är en förträfflig chans att få möjlighet att bidra till sektionens arbete samtidigt som du får gå på evenemang för sektionsaktiva, en bra erfarenhet och träffa nya människor!

Med vänliga hälsningar,
Styret 20/21
Vilhelm Melkstam
sekreterare@d-sektionen.se

Lämna ett svar