Marknadsföringsutskottet

Marknadsföringsutskottet sysslar med marknadsföring av vår trevliga sektion. Utskottet har till huvuduppgift att göra reklam för sektionens utbildningar mot gymnasieelever och locka ännu fler att göra samma utmärkta val som alla dagens medlemmar redan har gjort: Läsa D, IP, IT eller U på LiTH.

Hemmissionering

Ett av sätten som vi marknadsför oss för gymnasieskolorna är att låta studerande åka till sin gamla gymnasieskola och prata med elever om hur bra vår sektion är och hur det är att plugga på D-sektionen på Linköpings universitet.
Ta även tillfället i akt och spendera lite tid hemma med familjen.

Du får hemresan betald, alternativt arvode på 800 kr.

Vill du veta mer om hemmissioneringen klicka här.

Besöksdagar

Under året anordnas besöksdagar där gymnasieelever från alla möjliga ställen runt om i landet kommer till vårt universitet för att få möjligheten att få mer information om universitetets sektioner. Där står vi i MafU och representerar vår fantastiska sektion och gör allt vi kan för att få gymnasieelever att bli intresserade av att börja studera på vår sektion.

Vill du vara sektionens ansikte utåt och representera vår sektion? Se till att söka när ansökningsperioden öppnar, vilket brukar vara sent i vår eller tidigt på hösten!


Oscar Karlsson (Marknadsföringsansvarig 23/24)
mafa@d-sektionen.se