NärU presenterar: Accigos konsultprogram

Accigo är verksamma inom flera tekniska områden, där vi agerar applikationsexperter och verksamhetsnära rådgivare. Vi hjälper bland annat våra kunder att installera, optimera, förvalta och felsöka affärskritiska applikationer, databaser och säkerställa att systemen är integrerade och kommunicerar med varandra. Som digitaliseringspartner stöttar vi våra kunder i deras digitaliseringsresa, vilket ofta innebär att flytta och bygga om komponenter i molnlösningar (Cloud) samt säkerställa kommunikationen mellan molnet och kundens interna nätverk. Vi har även ett stort fokus på IT-säkerhet, där vi agerar rådgivande partner inom användaridentitet och hantering av affärskritiska konton och lösenord.

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som även tilltalas av att jobba verksamhetsnära. Accigo är en nätverksorganisation utan traditionella chefer och därför uppskattar vi individer som har en stark vilja av att driva sin egen utveckling.

Vill du läsa mer om Accigo och spana in vårt konsultprogram får du gärna besöka vår hemsida. Ansökan kan du hitta via följande länk: https://karriar.accigo.se/departments/konsultprogrammet

Har du några frågor kan du skicka ett mail till jobb@accigo.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lämna ett svar