NärU presenterar: Casetävling för IT-studenter med Accenture och Telia

Gillar du att jobba med case och intresserar dig för digitala koncept och lösningar?

Sök då till Accenture Tech Innovation Challenge! Den 6 februari går allt av stapeln i Stockholm men om det passar bättre in i schemat har även Göteborg en deltävling den 20 februari.

ATIC är en casetävling där du som student tillsammans med dina vänner och klasskamrater bjuds in till att lösa ett riktigt case åt en av våra klienter, som i år är Telia, för att lösa de verkliga digitala utmaningar de står inför. Tävlingen riktar sig främst till dig som pluggar en teknisk utbildning, t.ex. data- och systemvetenskap, ingenjörsutbildning, produktutveckling eller annan IT-relaterad utbildning, samt är inne på de två sista åren av dina studier eller nyligen studerat klart. Tävlingen görs i lag, vilket innebär att ansökan sker gemensamt med dina lagkamrater, så samla ihop dina mest teknikkunniga kompisar och bilda ert lag nu!

Under dagen kommer ni att få träffa konsulter från Accenture och experter från Telia, som bistår med professionell coaching för att hjälpa er ta just era idéer till nästa nivå. ATIC är även ett ypperligt tillfälle för er att bygga ett nätverk med andra studenter och företag!

Låter det intressant? Om ni vill läsa mer, eller anmäla er, klickar ni er in på https://accntu.re/2FrS6g5. Hoppas att vi ses där!

Kommentera