NärU presenterar: Kontaktsamtal med Sectra

Drivs du av att jobba med något som ger nytta för andra?

Tillhör du D-sektionen och examineras det närmsta året? Vill du jobba på ett företag som fokuserar på individens personliga utveckling, erbjuder flexibla arbetstider och som genom sin affärsidé bidrar till att effektivisera världens sjukvård och utveckla samhällets säkerhet?

Sectras största tillgång är våra medarbetare. Tack vare stämningen på jobbet ser man alltid fram emot en ny arbetsdag. Här hittar man garanterat en ny intressant person att lära sig något från, om det så handlar om valar, bruna eller blå switchar på tangentbordet, dataspel eller något annat som en kollega nördat ner sig i.

Vill du veta mer om vad Sectra som arbetsplats har att erbjuda och hur dina kunskaper kan bidra?

Sectra erbjuder kontaktsamtal till studenter som tillhör D-sektionen och som examineras inom ett år. Under samtalet, som pågår i ungefär 30 minuter, vill vi gärna veta mer om vad du vill och vad du brinner för. Du kommer också få en inblick i Sectra och hur det är att jobba på företaget.

Intresserad? Skicka ett mail till career@sectra.com med dina kontaktuppgifter (mail och telefonnummer) där du helt enkelt skriver att du är intresserad av ett kontaktsamtal med oss. Skriv gärna ”Kontaktsamtal” i ämnesraden.

Tips! Våra populära sommarjobb är nu publicerade! Läs mer och ansök på https://career.sectra.com/

Kommentera