NärU presenterar: Sök till Traineeprogrammet hos Solution Xperts

I höst startar vi vårt nya trainee-program som ger dig en spännande och samtidigt trygg väg in i arbetslivet. En ambitiös introduktion i IT-konsultvärlden. Detta på en arbetsplats med stort hjärta, stark utveckling och många spännande uppdrag.

Traineeprogrammet riktar sig främst till dig som avslutat eller avslutar dina studier våren 2022 inom Data/Systemutveckling.
Traineeprogrammet startar 1 September 2022 och är redan från start en tillsvidareanställning.
Sista ansökningsdag är 31/5-2022
Ansök via: trainee@solutionxperts.se
Solution Xperts är ett konsultbolag med kontor i Linköping och Örebro. Vi är verksamma inom de flesta branscher och har kunder runtom i södra och mellersta Sverige.
Våra huvudområden inom systemutveckling är systemintegration, avancerade webblösningar, dataplattformar och BI-lösningar. Vi stöttar med strategi och utveckling, och vi är kända för vår proaktivitet, flexibilitet och närhet till kunden. Men framför allt levererar vi affärsnytta, med IT som medel. IT-lösningar kan vara avancerade, men vi ser alltid till att hitta den enklaste och mest ändamålsenliga vägen för kunden.
Vi vill ha en miljö där alla är lika viktiga, där vi har öppna, enkla dialoger, och hjärta i allt vi gör. Våra IT-lösningar kan vara avancerade, men målet är alltid att det ska vara enkelt för kunden, och till maximal affärsnytta.
Vår affärsidé är: Smarta IT-lösningar. Helt enkelt. Det betyder att vi på Solution Xperts är vi vad vi heter: en samling lösningsfokuserade IT-experter. Här är proaktivitet, flexibilitet och hängivenhet nyckelord. Vägen till en IT-lösning som håller i längden är nära och långsiktiga relationer, byggda på förtroende. Solution Xperts är ett IT-konsultbolag där kunden är huvudpersonen, verksamhetsnyttan är målet och tekniken är medlet.

Lämna ett svar