NärU Presenterar: Sök Valtechs talangprogram

Varmt välkommen till Valtechs talangprogram!

Missa inte att söka till Valtechs talangprogram som drar igång den 7 februari 2022!

Valtechs talangprogram är en fantastisk möjlighet för dig som vill börja jobba med digitala lösningar utifrån ett tekniskt perspektiv. När du blir antagen till talangprogrammet så blir du också anställd på Valtech och har lön från dag ett. Genom att gå talangprogrammet får du en gedigen utbildning som skapar en naturlig brygga mellan studier och arbetsliv. Har du dessutom kvar ditt exjobb så är du varmt välkommen att göra det hos oss. Vi hjälper dig att hitta intressanta områden, formulera frågeställningar och du får en handledare.

Talangprogrammet är beläget på vårt kontor i Stockholm och är 3 månader långt och fokus ligger på utbildning och projektarbete. Under utbildningen går du från labbuppgifter till kod som finns ”på riktigt”. Du hinner också gå igenom ett projekts alla faser innan det är dags att möta din första kund samtidigt som du är anställd och har full lön. 

Vårens program börjar som sagt den 7 februari och vi har ett begränsat antal platser och intervjuar löpande så skynda in med din ansökan så att du kniper din plats. 

Läs mer och ansök här.

Välkommen med din ansökan!

Lämna ett svar