NärU presenterar: Studentambassadör sökes till Attentec i Linköping

Är du kommunikativ, engagerad och har ett stort programmeringsintresse? Pluggar du dessutom till civilingenjör inom data eller IT? Då kan detta extrajobb kanske vara något för dig!

Vi söker en studentambassadör till Attentec i Linköping. För att trivas i rollen som studentambassadör ser vi att du är kommunikativ och har social kompetens. Du gillar att ta kontakt med nya människor och du brinner för data och programmering.

Vi söker dig som går år 3 – 4 på någon av LiTHs data/IT-utbildningar. I jobbet som studentambassadör kommer du vara vårt ansikte utåt på utbildningen, du kommer bland annat medverka på mässor, vara med och sköta sociala medier och hjälpa till att planera event för studenter. Arbetstiden kan variera något, men det kommer handla om ca. 5 – 10 timmar / månad.

Som studentambassadör kommer du bli en del av gruppen hos oss och du kommer bli inbjuden på de olika evenemangen vi har, exempelvis programmeringskonferens, kodstugor, föreläsningar, informationsmöten och andra roliga aktiviteter.

Vi är ett 60-tal konsulter inom mjukvaruutveckling fördelade på två kontor i Linköping och Stockholm. Vi fokuserar på kompetens inom internet of things och strömmande media. Vårt mål är att vara den bästa arbetsplatsen för engagerade, innovativa utvecklare. Vi vill ge våra konsulter bästa möjliga förutsättningar både att utveckla sig själva och att leverera långsiktiga lösningar med hög kvalitet till våra kunder.

Läs mer och ansök via: https://jobb.attentec.se/jobs/141952-studentambassador-till-linkopingskontoret

Kommentera