NärU presenterar: Vinnare i Etimos programmeringstävling Diamonds

Vinnare i Etimos programmeringstävling Diamonds är… Lukas Lindqvist!

Den 6e maj avslutades Etimos programmeringstävling, Diamonds. Uppslutningen var mycket bra och flera spelare byggde riktigt bra Botar vilket vi på Etimo tycker var riktigt roligt!
Vinnare blev Lukas Lindqvist, tätt följd av Vidar Westfelt på andra plats och Arturas Aleksandrauskas slutade trea.

För dig som inte han delta i tävlingen men är intresserad kan du besöka http://diamonds.etimo.se/ och prova på att spela. Prispallen från tävlingen ligger kvar på high score listan så du har fortfarande chansen att jämföra dig med dem.

Etimo är ett litet snabbväxande IT-konsultbolag med visionen att bli Sveriges ledande utvecklingsorganisation. För att lyckas fokuserar vi på att skapa Sveriges bästa arbetsplats där vi

  • Jobbar med riktigt häftiga projekt (nyutveckling av stora skräddarsydda webb- och molnapplikationer åt ledande digitala företag)
  • Fokuserar på personlig utveckling (10% av arbetstiden på kompetensutveckling, personlig mentor och individuell personlig utvecklingsplan)
  • Levererar kundvärde och samhällsnytta
  • Har platt hierarki, exempelvis väljer individen själv vilka projekt hen vill jobba med
  • Tydlig och transparent karriärväg
  • Möjlighet till delägarskap på sikt, Etimo ägs till 100% av seniora medarbetare

Vi söker löpande efter talanger som vill vara med och bygga Sveriges ledande utvecklingsorganisation. Läs gärna om oss på etimo.se eller på vår blogg blog.etimo.se.

Kommentera