Presentation av pubutskottet

Idag kommer en presentation av pubutskottet! Om du känner dig sugen på att ansöka till ett utskott finns mer information, ansökan och kontaktpersoner på d-sektionen.se/ansok.

Pubutskottets logga

Vad gör pubutskottet?

D-Pub är en pub dit medlemmar i D-Sektionen kan komma för att äta och dricka gott samt njuta av varandras sällskap. Som medlem i pubutskottet får man möjligheten att arrangera dessa utomordentligt trevliga eventen. Man lagar mat i Gasquen och säljer öl till törstiga datateknologer i baren. Utöver att hänga i Gasquen tycker vi även om att umgås med varandra och ses gärna på en kickoff då och då, kanske lagar lite mat och knäpper en kall.

Varför ska man söka till pubutskottet?

Om du gillar mat, dryck och gott sällskap är detta utskottet för dig. Man får lära sig en hel del nya saker om den kulinariska världen samt skaffar man sig vänner för livet. Det är även kul att få vara med och engagera sig för en utav D-sektionens mycket uppskattade event.

Vilka egenskaper är bra för att vara med i pubutskottet?

Att vara driven och spänd på att testa nya saker är det viktigaste, 100 pluspoäng om du är duktig på att hacka lök men en bra attityd och en vilja att engagera dig är det essentiella!

Hur mycket arbete innebär det att vara med i pubutskottet?

Som sagt har vi en Pub i månaden och inför dessa krävs lite planering, därför har vi ett möte i veckan med lite avstämning, menyplanering och uppgiftsfördelning. Dagen innan puben handlar vi maten och under pubdagen ser vi gärna att man är på plats och röjer järnet i gasquenköket. Utöver pubdagen är det i princip bara möte en gång i veckan som gäller.

Kommentera