Rekrytering General & Kassör STABEN 2023 och Projektledare & Kassör LINK 2023

Tiden är kommen! Äntligen har ansökan till General/Kassör för STABEN 2023 och Projektledare/Kassör till LINK 2023 öppnat. Vi i Valberedningen söker just nu en General och en Kassör till nästa års STABEN. En Projektledare och en Kassör till LINK söker vi tillsammans med Y-sektionens Valberedning.

Så är du taggad på att leda en grupp STABAR genom deras livs äventyr? Eller kanske se till att ekonomin går runt under tiden? Är du taggad på att ge Nollan ett oförglömligt Nolle-P? Sök till STABEN General eller STABEN kassör.

Vill du planera nästa års LINK och leda en stor grupp? Ha koll på alla företag som kommer på LINK och se till att ekonomin går ihop? – Då ska du ta chansen att söka LINK General eller LINK kassör.

Postbeskrivningar hittar du på https://d-sektionen.se/val/postbeskrivningar 

Känner du att någon av posterna lockar dig, eller vet du kanske någon som skulle passat perfekt? Då vi har samarbete med Y-sektionen för LINK val så finns det två länkar till de olika posterna. Så gå in på formulären nedan för att ansöka/nominera:

STABEN: https://forms.gle/esPs2pSUmsUJmtf3A 
LINK: https://forms.gle/V4xJgJQ47k82beoq8 

Har du några frågor så var inte rädd för att maila oss på val@d-sektionen.se eller skriva till de nuvarande sittande på posterna för mer postspecifika frågor:

STABEN General: general@staben.se 
STABEN Kassör: kassor@staben.se 
LINK Projektledare: projektledare@linkdagarna.se 
LINK Kassör: kassor@linkdagarna.se 

Ansökan är öppen fram till kl 23:59 den 7:e oktober och intervjuer kommer ske löpande, så passa på och sök eller nominera!