Sök utskott inför nästa läsår!

För att snabbare komma igång med sin verksamhet i början av nästa termin har flera utskott valt att tjuvstarta sin rekrytering. Ansökningsperioden börjar nu och håller på till och med söndag den 26:e maj.

AktU

Läsåret har börjar närma sig sitt slut och det har blivit dags att börja välja ut AktU 19/20! Nu söker vi ett antal drivna människor som vill hjälpa oss arrangera fler roliga event, nya såsom gamla. Är du intresserad av posterna innebandy, fotboll, brädspelskväll eller PR/Tryck? Eller har du några idéer på aktiviteter som du skulle vilja anordna för sektionen? Sök då till AktU via länken nedan!

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAwdDKy9jfrm5rLe0tFs7mwi5o8rJQSOFT4rY7PyELyesAAA/viewform

Valberedningen

Just nu rekryterar Valberedningen 19/20 en ledamot till sitt utskott för att kunna påbörja sitt arbete innan resterande av utskottet tas ut i höst.
Så är du nyfiken på att veta hur alla engagemang inom sektionen fungerar och få en unik inblick i alla poster, vad de gör och vad som krävs?
Vill du vara med när kandidater för de viktiga posterna på sektionen gallras?
Och viktigaste av allt, vill du bli en mästare på intervjuer?
Då är Valberedningen något för dig!
Ansökan: forms.gle/ESGKYbDLGWe1K2GdA
Vid eventuella frågor, hör av dig till Valberedningen 19/20:s ordförande Lovisa Stålebrink på val@d-sektionen.se

Marknadsföringsutskottet

Marknadsföringsutskottet söker 3 personer. Vill du vara med och inspirera gymnasielever att söka till Datateknologsektionen genom bland annat ha workshops, mässor, klassrumsbesök och framförallt arrangera D-tour? Då är Marknadsföringsutskottet något för dig. In och sök, det blir kul!

forms.gle/zDJRwgLGuE2yfFU6A

Lämna ett svar