Vakant post: Vice projektledare/kassör LINK

Hej!

Posten Vice projektledare/kassör för LINK är i nuläget vakant och därför har valberedningen valt att förlänga ansökningsperioden för den berörda posten. Vi öppnar därmed ansökan igen och kommer hålla den öppen fram t.o.m. torsdag den 1/2-18 23:59. Sök själv eller nominera någon du vet skulle passa:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvlu0P4GCR2MohEMfHucsrrF8boED276Xo3A3FbcdMh1KedQ/viewform

Är du nyfiken av att hålla koll på slantarna, leda människor och bygga upp ett fantastisk projekt? Som kassör samt vice ordförande för LINK får du en lärorik möjlighet att utveckla en av Sveriges största studentmässor inom IT och data. Ta då denna fantastiska möjlighet och sök! Vill du veta mer om posten? Då rekommenderar vi att du kollar in intervjun med tidigare LINK-kassör, se länk: https://d-sektionen.se/intervju-linkkassor/

Efter att du har sökt/blivit nominerad kommer vi att skicka ut ett bekräftelsemail till dig inom 24h och behöver ditt svar inom 24h för att snabbt kunna boka in en intervju. Får vi ert besked senare än tidsramen bokar vi in intervju i mån av tid men ingen garanti finns. Vi i valberedningen förväntar oss att er anmälan/nominering är komplett med rätt ifyllda kontaktuppgifter. Anmälningar/Nomineringar som inte är kompletta kommer vi inte ta hänsyn till.

// D-Sektionens Valberedning

Kommentera